The Seven Hills Regional User Group is dedicated to bringing you the best GIS workshop experience possible!

The 2017 Annual SHRUG GIS Workshop will provide a forum for sharing the latest GIS related technology, research and development activities. We bring engaging industry leaders from all around the southeastern United States, into a format which combines thought provoking talks, informative demonstrations, and lively, hands-on labs. This workshop will showcase ongoing GIS efforts in both government and private sector organizations, and will cover all levels of experience from beginner to expert. Not to mention that the venue- and even the food!- are an experience in themselves. This is a GIS conference with a difference.

Stay Up To Date

Subscribe today and never miss an update. Our readers are our community, and we love making sure you are always in the know!

Add us to your [ address book ]

Keynote | Rebecca Firth


Rebecca Firth

Background


Rebecca is Humanitarian OpenStreetMap Teams’s (HOT) Community Partnerships Manager. She joined the HOT staff team in December 2016, and has actively volunteered with HOT and Missing Maps since 2014.

Rebecca joined HOT from working in CSR at a global management consulting firm, where she led the setup of a digital skilling programme for job-seekers and entrepreneurs, working with a wide range of charity partners to embed the programme. As a volunteer, she also led the creation of a sustainable mapping community of 3,000 people, setting up events like this: https://youtu.be/tHr6Pf4W_gg

Don't Miss Out!

REGISTER TODAY

Call for Presenters!


The 2017 Annual SHRUG GIS Workshop will provide a forum for the latest GIS technology, research and activities in the southeastern United States showcasing GIS-related efforts currently ongoing with both government and private agencies, and will cover all levels of experience from beginner to expert.

SHRUG thrives because there is an entire community of people who love helping their fellow community members. If you’d like to share your knowledge and expertise with the community, we’d like to hear from you.

BECOME A PRESENTOR

SHRUG poster competition

SHRUG sponsor

Call for Sponsors!


Without sponsors and businesses, SHRUG wouldn’t be what it is today. We need your continued and appreciated support to keep these workshops thriving.

We have plenty of exciting opportunities, whatever your company size or budget, whether you would like to have an exhibitor booth, sponsor one of our social events, or just contribute financially. Let us know if you would like a sponsorship pack, or have a sponsorship idea you would like to share. SHRUG is a non-profit organization.

SPONSOR THE 2017 SHRUG WORKSHOP

Follow Us on Twitter

Agenda | Day 1


Time Event
8:00 am Registration Opens
8:00 - 9:00 am Continental Breakfast
9:00 - 10:00 am Keynote Speaker - Rebecca Firth
10:00 am Exhibit Vendor Hall Open
10:00 - 10:30 am Morning Break
10:30 - 11:15 am Concurrent Speaker Sessions (45 min sessions)
11:30 - 12:15 pm Concurrent Speaker Sessions (45 min sessions)
12:15 - 1:30 pm Lunch Speaker - TBA
1:30 - 2:15 pm Concurrent Speaker Sessions (45 min sessions)
2:30 - 3:15 pm Concurrent Speaker Sessions (45 min sessions)
3:15 - 3:45 pm Afternoon Break
3:45 - 4:15 pm Concurrent Speaker Sessions (30 min sessions)
4:30 - 5:00 pm Concurrent Speaker Sessions (30 min sessions)
5:00 pm Exhibit Vendor Hall Closes
5:30 - Social Mixer Party - Madison Social Food, Drinks, Entertainment and even more raffle prizes all included with your registration fee.

Agenda | Day 2


Time Event
8:00 am Registration Opens
8:00 am Exhibit Vendor Hall Open
8:00 - 9:00 am Continental Breakfast
9:00 - 10:00 am Panel Discussion
10:00 - 10:30 am Morning Break
10:30 - 11:15 am Concurrent Speaker Sessions (45 min sessions)
11:30 - 12:15 pm Concurrent Speaker Sessions (45 min sessions)
12:15 - 1:30 pm Lunch Speaker - TBA
1:30 - 2:15 pm Concurrent Speaker Sessions (45 min sessions)
2:30 - 3:15 pm Concurrent Speaker Sessions (45 min sessions)
3:15 - 3:45 pm Cookie Social
3:45 - 4:15 pm Concurrent Speaker Sessions (30 min sessions)
4:30 - 5:00 pm Concurrent Speaker Sessions (30 min sessions)
5:00 pm Convention Center Closes