The Seven Hills Regional User Group is dedicated to bringing you the best GIS workshop experience possible!

November 20-21st, 2019

 

GET TICKETS

 

see what's all about

THETopics

Resilience is the actions that state and local governments can take now to minimize the inevitable impact of shocks and stresses for the community, and accelerate the response for when those stresses occur. A geographic information system (GIS) is a critical part of building resilience.

Review our technical sessions and check out the presentations on resilience.

image of the disaster response app

Keynote | Bernard Szukalski


unknown

Background


Bern Szukalski

I uniquely contribute as a technical evangelist, technology advocate, and product strategist, working directly with Esri's global user community, and product marketing and development teams. I'm currently focused on making GIS more widely available and shareable via the Web.

My greatest satisfaction comes from helping the user community understand and become successful with new technologies, bringing feedback to development teams and driving software evolution, and lifting new products to success.


twitter icon twitter icon twitter icon
see what's all about

THESchedule

Agenda | Day 1


Time Event
8:00 am Registration Opens
8:00 - 9:00 am Continental Breakfast
9:00 - 10:00 am Keynote Speaker - Bernard Szukalski
10:00 am Exhibit Vendor Hall Open
10:00 - 10:30 am Morning Break
10:30 - 11:15 am Concurrent Speaker Sessions (45 min sessions)
11:30 - 12:15 pm Concurrent Speaker Sessions (45 min sessions)
12:15 - 1:30 pm Lunch
1:30 - 2:15 pm Concurrent Speaker Sessions (45 min sessions)
2:30 - 3:15 pm Concurrent Speaker Sessions (45 min sessions)
3:15 - 3:45 pm Afternoon Break
3:45 - 4:15 pm Concurrent Speaker Sessions (30 min sessions)
4:30 - 5:00 pm Concurrent Speaker Sessions (30 min sessions)
5:00 pm Exhibit Vendor Hall Closes
5:30 - Social Mixer Party - The Wilbury.  Food, Drinks, Entertainment and even more raffle prizes all included with your registration fee.

Agenda | Day 2


Time Event
8:00 am Registration Opens
8:00 am Exhibit Vendor Hall Open
8:00 - 9:00 am Continental Breakfast
9:00 - 10:00 am Keynote  Speaker - TBD
10:00 - 10:30 am Morning Break
10:30 - 11:15 am Concurrent Speaker Sessions (45 min sessions)
11:30 - 12:15 pm Concurrent Speaker Sessions (45 min sessions)
12:15 - 1:30 pm Lunch 
1:30 - 2:15 pm Concurrent Speaker Sessions (45 min sessions)
2:30 - 3:15 pm Concurrent Speaker Sessions (45 min sessions)
3:15 - 3:45 pm Cookie Social
5:00 pm Convention Center Closes

see what's all about

THEPlatinum Sponsors

While SHRUG is widely considered a grass roots organization of GIS users, it is important to note that without the generosity of our sponsors, we could not host an event like this. Please show your appreciation by visiting our sponsors at their booths and be sure to let them know just how much you appreciate their efforts to be here and support GIS users in our region.

Don't miss out - register today!

The SHRUG Workshop includes content and opportunities for every type of user.